En ny verden åbner sig

Dette er det første indlæg på min blog om fremtidsteknologi formidlet, så det kan forstås af alle.

Jeg er civilingeniør, og jeg er forfatter. Jeg har skrevet lige så længe, jeg kan huske. Der er bare ikke altid kommet bøger ud af det, eller i det hele taget tekster, som andre har skulle læse. Det gør der så nu. Eller det skal der.

I øjeblikket er jeg ved at redigere den første bog i en serie af ungdomsbøger om teknologi og etik. Hvis alt går som planlagt, så udkommer den første bog i serien i begyndelsen af 2018, som en del af Dansklæreforeningens Forlags bogpakke foråret 2018.

Jeg kan selvfølgelig ikke fortælle hele den spændende historie og plottet her, men blot sige, at det er en spændingsroman for de 10-14 årige. Den skulle gerne få dem til at forholde sig til fremtiden og til den teknologi, der helt sikkert rammer os inden for de næste 5 til 25 år.

Så som kunstig intelligens, selvkørende biler, cyborgteknologi og mange andre lignende teknologier. De vil med sikkerhed forandre vores hverdag og vores liv.

Velkommen til min blog om fremtiden og om mine bøger.

Lukket for kommentarer.