Om mig

Mit navn er Sanne Hartvig. Mine over tyve års erhvervserfaring, som IT-projektleder, er en stor del af mig. Interesser for brødbagning er en anden, og det at skrive digte, fortællinger og historier og romaner er en tredje. Den første og den sidste fylder mit liv i øjeblikket, og danner grundlag for dette site.

Min interesse for teknologi, for fremtiden og for at formidle det til andre, gerne børn og unge, igennem historier og fortællinger får mig til at brænde for at skrive, så det fænger de unge læsere, fanger dem ind, stiller teknologien og dens etik på spidsen, så de er nødt til at interesserer sig for den, nødt til at foreholde sig til den.

Som forsker, IT-projektleder, projektchef, test manager og application manager har jeg arbejdet med IT og teknologi i byggerbranchen i de sidste 25 år.

Jeg startede på DTU i 1992 og blev efter 5 års slid bygningsingeniør. Men jeg vidste godt, at jeg ikke ville komme til at arbejde med beregninger af bygninger, selv om jeg havde taget de fleste af mine fag på det der dengang hed Institut for Bærende konstruktioner.

Jeg var bidt af teknologi, af programmering, af computere, af internettet og af de muligheder det gav os.

Istedet har jeg: skrevet en Ph.D. om brugen af kunstig intelligens til projektering, undervist på DTU som adjunkt i videnbaserede systemer og i projektledelse og programmering. Arbejdet som IT-projektleder, kravspecificeret IT-systemer til byggebranchen, arbejdet med kvalitets-styring og test af IT, udarbejdet IT strategier, og aftaler mellem forretning og IT, implementeret strukturerede og agile  arbejdsmetoder og arbejdet med VDC (Virtual Design and Construction).

Når ikke jeg skriver eller arbejder, nyder jeg livet sammen med mine to store børn i Roskilde.

Se mit linkedIn CV for det store overblik eller kontakt mig for at høre detaljer.