Udgivelser

Fanget, Sanne C. Hartvig, Dansklæreforeningens forlag, april 2018.

Freja på 12 og hendes veninde Marie modtager beskeder fra et ukendt nummer. De tror, at det er fra drenge på skolen, men beskederne ændre sig til råb om hjælp. Marie beslutter sig for at finde ud af, hvem der sender beskederne, men forsvinder, og Freja må finde hende.

Bogen er en ungdomsroman for de 11-14 årige, der i en spændende fiktiv historie behandler en fremtidsteknologi og etiske aspekter ifht. denne.

Bogen er første bog i Novum-serien og kan bestilles her. Du kan læse et uddrag af bogen her.

Flygtet, Sanne C. Hartvig, Dansklæreforeningens forlag, April 2019.

Freja, Marie og deres venner Gustav, Emil og Nor bliver ramt af en alvorlig ulykke. Politiet står på bar bund, men vennerne giver ikke op, og sætte sig for at finde den skyldige.

Bogen er en ungdomsroman for de 11-14 årige, der i en spændende fiktiv historie behandler en fremtidsteknologi og etiske aspekter ifht. denne. Bogen er anden bog i Novum-serien der udgives på Dansklæreforeningens forlag.

Bogen er anden bog i Novum-serien og kan bestilles her. Du kan læse et uddrag af bogen her.

Forandret, Sanne C. Hartvig, Dansklæreforeningens forlag, november 2019.

En ny dreng starter i Freja og Maries klasse, hurtigt viser det sig, at han ikke er den, han  giver sig ud for at være. Alligevel beslutter Freja og hendes venner, at hjælpe ham ud af den fælde, han er endt i.

Bogen er en ungdomsroman for de 11-14 årige, der i en spændende fiktiv historie behandler en fremtidsteknologi og etiske aspekter ifht. denne.

Bogen er tredje bog i Novum-serien og kan bestilles her. Du kan læse et uddrag af bogen her.