Forandret – Novum 3 kommer imorgen.

Nu er der ikke længe til, jeg selv står med bogen i hånden. Den komme i morgen, men kan allerede bestilles på forlaget: Dansklæreforeningensforlag, hvor man også kan smugkigge i bogen. Og har man lyst til at se, hvordan bogen er blevet samlet på bogbinderiet, så kan det faktisk ses her.

Forandret handler igen om Freja og hendes venner. I denne spændende historie får Freja og Marie en ny klassekammerat, som de i første omgang synes er lidt irriterende, men da han forsvinder og begynder at kontakte Freja, beslutter de sig alligevel til at hjælpe ham. Men hvem er efter ham og hvorfor?

Forandret er den sidste af de tre planlagte bøger i serien Novum på Dansklæreforeningens forlag. Bøgerne beskriver teknologi og etiske spørgsmål omkring brug af teknologi, for de 11 til 14 årige igennem en spændende og dragende historie.

Bøgerne er skrevet med primært fokus på pigerne, da jeg mener, der er et stort behov for at gøre flere piger interesserede i teknologi, både de muligheder det giver os, men også de etiske spørgsmål, der opstår, når vi f.eks. udvikler kunstig intelligens, lader vores biler tage beslutninger eller udbygger og forbedre vores kroppe med teknologi.

Lukket for kommentarer.